Вася Иванова – семеен психотерапевт

Вася е специалист семеен психотерапевт с дългогодишен опит в индивидуална, семейна, групова психотерапия. Методът, който истински кореспондира със същността ѝ е “Емоционално фокусирана терапия”. С него Вася лесно комбинира дълбоките си познания и емоционална интелигентност и предлага на клиентите си, освен професионализъм, и искрено човешко отношение.

Вася е искрена и отпусната в общуването. Любопитна е към житейските истории. Хората усещат това и ѝ се доверяват безрезервно. Погледът, гласът, ръкуването ѝ са толкова меки и топли, сякаш кани човека отсреща в най-любимия му кът. Вася е изключително отговорна, дисциплинирана и раздаваща се. На нея може да се разчита за всякакъв вид подкрепа, защото е оправна и има качествен житейски опит.

Вася е неподправена и честна и това ѝ личи! Дава усещането за здраве, естествена красота и женска сила.

Една от най-важните такива е семейството. Тя е отдадена съпруга и майка на три деца, и обича да прекарва време със семейството си.

Други любими занимания на Вася са груповите спортни тренировки и срещите с приятелки, защото обича да е сред хора. Обича морските почивки – те истински я релаксират и зареждат.

Квалификации

Колеги казват за Вася Иванова:

Въздействаща и Амбициозна, Съпричастна и Ярка, Вася носи живеца на дълбоките земни недра. От там извира нейния потенциал да съдейства и да е любопитна към живота. Радвам се, че в България работи такъв семеен терапевт!

Емел Митева

Вася е отзивчив човек и колега. Всичко, което казваш, споделяш или коментираш с нея е винаги чуто и съпреживяно. Тя не просто слуша, тя те усеща и разбира. Винаги е готова да даде/инвестира своята огромна опитност в житейски и професионален план във взаимоотношенията си с хората.

Виолета Андреева

Възхищавам се на Вася за неизчерпаемата енергия, която влага във всичко! Уважавам това, че успява да поддържа на ниво и едновременно социалните си роли на съпруга, майка и професионалист! За мен тя е
сродна душа еднакво силно в приятелството и професията!

Адриана Георгиева

Вася е отдаден на своето развитие професионалист. Тя инвестира в своето призвание, психологията, сърце и душа, което е предпоставка за успешна работа с хората, които я избират по пътя на себепознанието.

Нона Костадинова
Споделете: